Builder of the Dawn  

Vores signatur uddannelse: Builders of the Dawn er en indvielsestræning, hvor du vil lære alt det du ikke lærte fra dine forældre og i skolen om hvordan man opnår sine mål i livet.

Du vil desuden blive del af et team som har til formål at støtte dig i at tage din kraft og center tilbage og gøre op med de mange måder hvor du ubevidst skaber det du IKKE ønsker i dit liv.

Læs mere om Builders of the Dawn her

Buildersofthedawn

Timeline Talent Coaching

Vi har alle unikke talenter. Ting som er nemme for os, men svære for andre. TTC handler er en ikke-lineær coaching proces der handler om at identificere og mobilisere dine særlige talenter så du kan give din sjæls gaver til verden.

Talentprofilen identificerer dine fem talentkerner, og gennem possibility coaching sessioner med Aon får du klarhed over dine muligheder og en række kort over din indre verden, som hjælper dig med at navigere mod succes både privat og professionelt. 

Book et gratis on-boarding kald (30 min)

TimelineCoaching

Oberion Possibility Network

Bliv en del af et engageret netværk af mennesker som undersøger, eksperimenterer, udforsker bevidstheden og opdager nye ting hele tiden.

Du får adgang til et membership site med ugentlige inspirationer og adgang til en ugentlig live kosmisk portal transmission hvor vi i fællesskab åbner porten til Oberion og formidler transformative energier ind i jorden.

Bemærk: Adgang til netværket er inkluderet i flere andre træninger men det kan også købes separat.

PossibilityNetwork

Expand the Box

"Expand the Box" er en mulighed for at genopfinde hvem du er, lære alt det du ikke lærte i skolen og træde ind i en ny virkelighed.

I Marts 2024 kommer skaberen af "Possibility Management" Clinton Callahan til Danmark og giver sammen med sin partner Anne-Chloé Destremau den første "Expand the Box" på dansk jord.

Expand the Box er kernetræningen i Possibility management: Et trygt og forbløffende læringsmiljø hvor du over 5 dage får mulighed for at opgradere dine traditionelle måder at tænke og handle.

Læs mere om Expand the Box her

ExpandTheBox-2023_23_aspect-01-01